2021-06-08 06:49:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A pénzügyekre és a karrierre is jól hatnak a csillagaid

Napi horoszkóp június 8-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ha rosszul is indul a napod, bízz a jó sorsodban: megfordíthatod az eseményeket. Bármiről lemondhatsz, csak egyvalamiről nem, a legfontosabb célodról. Ha azt tapasztalod, hogy sorozatosan nem jönnek be a dolgaid, akkor talán még meg sem találtad a legfontosabbat.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Nagyon ragaszkodó alkat vagy, talán épp ezért tesznek próbára a csillagok: ma az elengedést kell gyakorolnod. Talán egy tervedről kell lemondani, vagy egy még épphogy csak elkezdődött kapcsolatról, ismeretségről. Ne aggódj, jön jobb!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai nap nem alkalmas arra, hogy új dolgokat próbálj ki. Hiába csábít az ismeretlen, ne kísérletezgess! Különösen sem szabad újfajta pénzügyi tranzakciókba kezdened. A befektetések ma túl kockázatosak lehetnek. A szerelemben is jobb a biztos.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Érzelmes, meghitt hangulatban vagy, és erre csak ráerősítenek az események. Jó híreket kaphatsz, vagy a háttérben készülődik valami, ami biztosan boldoggá fog tenni. A pénzügyekre és a karrierre is jól hatnak a csillagaid.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Úgy véled, hogy ha őszinte és becsületes vagy, akkor majd mások is azok lesznek veled szemben. Sajnos, a játszmákat nem mindenki játssza tisztán. Ám ez mégsem ok arra, hogy te ne így tegyél. Mert neked nem megy a simliskedés.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ritkán hibázol, ám a mai napon hajlamos lehetsz a felületességre. Talán elfelejtetted a reggeli kávét, vagy éppen ellenkezőleg, többet is ittál a kelleténél. Tény az, hogy a figyelmed akadozó, hol álmatag, hol türelmetlen. Ma ne dönts!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kicsit vissza kellene fognod magad. Hirtelenségeddel, pezsgéseddel és pörgéseddel megijesztesz környezetedet. A főnökeid és a kollégáid előtt kissé kendőzd most szenvedélyes hangulatodat. Akkor is, ha megvan az okod a jókedvre.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szakítanod kell a múlttal! Az élet minden területén kitartás és odaadás jellemez, de a múlthoz való görcsös ragaszkodás most már hátrányodra lesz. Főleg, ha az exedről van szó, mert a jelenlegi párod nem fogja tűrni az összehasonlítgatást.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha szingli vagy, lehet, hogy egy olyan kapcsolatba bonyolódsz, amit nem tárhatsz fel a világ előtt. A pletyka most nem használ sem az induló kapcsolatodnak, sem a karrierednek. Nehezen találsz rá megoldást.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Kapcsolatodban felizzik a szenvedély, és ez akár házassággal is végződhet. Ha régebb óta együtt élsz a pároddal, alighanem mélyebb történésre számíthatsz: felvetődik a gyermekvállalás kérdése, vagy ha nem abban az életkorban vagytok, akkor költözés, vagy más életesemény.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai nap próbára tehet téged egy nagy feladattal. Legyen a helyén a szíved, és akkor állni fogod a sarat. A próbatételeken keresztül növekszik a lélek, ismerszik meg az ember.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma rácáfolsz álmodozó híredre: kifejezetten racionális, és ráadásul hihetetlenül aktív, tetterős lehetsz. Erőddel, határozottságoddal meglepheted még a főnökeidet is, de a páros is elcsodálkozik rejtett energiáidon. Üzleti tárgyalásra, kompromisszumkötésre tökéletes ez a nap!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: